2012. április 24., kedd

Ciao Milano!

Az évente megrendezett  milanói I saloni az egyik legnagyobb vagy talán a legnagyobb kiállítás, ahol a design szerelmesei, lakberendezők, belsőépítészek, építészek, designerek, gyártók és kereskedők találkoznak és izgatottan várják, hogy az aktuális évben a "nagyok" mivel rukkolnak elő, mik az újdonságok, mi lesz a trend és persze a partnerekkel való találkozók hogyan alapozzák meg az elkövetkező évet.
A kiállítás 6 napja is kevés arra, hogy az ember végigmustrálja az összes pavilon minden egyes standját. Arról nem is beszélve, hogy képtelenség agyilag felfogadni a látottakat. Általában csak pár perces nézelődés és pár gyors fotó jut egy-egy kiválasztott standra, hogy az embernek itthon is eszébe jusson, miket is látott.
Bár majd' 2000 fotót készítettem (sok helyen úgy, hogy nem is szabadott fotózni :)  mégis lemondtam arról -mi az hogy lemondtam, meg se próbálom! - hogy teljesen átfogó képet mutassak a kiállításról, azt hiszem ez képtelenség... inkább csak szépen sorba veszem a kedvenceimet.

Nézzük az első kedvencet:  Kenneth Cobonpue standját, ami számomra a béke szigete volt. Itt  talán 20 percet is ücsörögtünk, micsoda lazulás! :)
Bár New Yorkban, Firenzében és Németországban tanult a trópusi Cebu szigetéről származó fülöp-szigeteki designer, egyedi stílusát főként az otthonról hozott ázsiai organikus anyaghasználat adja.

CABARET kössünk kanapét!

LA LUNA

 
YODA

ANEMONE by Olivia d' Aboville  gyönyörűséges tengerirózsa lámpa

CHIQUITA a látszat ellenére nagyon kényelmes a farudak alatti szivacsnak köszönhetően.



lámpa: FANDANGO by Danny Fang
Sárga fotel: BLOOM LOUNGE CHAIR by Kenneth Cobonpue

álomszép faldekor




RAPUNZEL  pihepuha fészek




DRAGNET

Nincsenek megjegyzések: